BALIKESİR / AYVALIK - Çakmak Ortaokulu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı coşku ile kutladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı 103. yıl dönümünde ögrencilerimiz ögretmenlerimiz ve velilerimizle beraber coşku ile kutladık.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimizin BİGEP kapsamında liselere hazırlık aşamasında doğru hedef belirlemeleri icin lise tanıtım gezileri kapsamında Endüstri Meslek Lisesi, Çıraklık Eğitim Merkezi, Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesini ziyaret ettik. Ögrencilerimiz hem bilgi aldılar hem de atölyelerde nasıl çalışıldığını ögrendiler.

Nis

İlçemize kurulan Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Gezici Müzesi ziyaretini öğrenci ve öğretmenlerimizle yaptık.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yilli kutlamaları.

Ock

Öğrencilerimiz matematik seferberliği çerçevesinde ve Bigep etkinlikleri kapsamında "Matematik Eğlencelidir" temalı etkinliklerle hem egleniyor , hem öğreniyorlar.

Ock

8. Sınıf öğrencilerimizin liselere hazırlık aşamasında doğru hedef belirlemeleri icin lise tanıtım gezileri kapsamında Endüstri Meslek Lisesi, Çıraklık Eğitim Merkezi ve Ayvalık İmam Hatip Lisesini ziyaret ettik. Ögrencilerimiz hem bilgi aldılar hem de atölyelerde nasıl çalışıldığını ögrendiler.

Ara

Okul aile işbirliği ve LGS rehberlik calismalari kapsamında  veli toplantılarımız ve veli ev ziyaretlerimiz planlanarak gerceklestirilmekte.

Ara

Ögretmenlerimiz 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ hakkında ögrencilerimizi bilgilendirdiler ve beraber görseller  hazırlayıp panolar duzenlediler. İl genelinde düzenlenen şiir yarışmasında il ikincisi olan 6/A sınıfı ögrencimiz Eylül GÜNEŞ i ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Kas

BİGEP etkinlikleri kapsamında okulumuzda 8. sınıflarımız için  LGS hazırlık . 5,6,7 . sınıflarımız için kazanım değerlendirme amacıyla deneme sınavları yapılmakta, öğrencilerimizin deneme  sınavlarına katılmaları teşvik edilmektedir.

Kas

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

M.Kemal Atatürk 1881-193∞

ATAMIZI SEVGİ, SAYGI,MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ ❤️

#10Kasım #Atamızınizinde

Kas

BİGEP etkinlikleri ve LGS hazırlık süreci kapsamında okulumuzda  8. sınıf öğrencilerimize motivasyonlarını arttırmak ve hedeflerine ulaşmalarını sağlamak için rehberlik etmek amacıyla danışman öğretmenlik  sistemi uygulanmaktadır.

Kas

8.sınıf ögrencilerimize LGS ve merkezi sınav konulu bilgilendirme semineri gerçeklestirdik

Ekm

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Benim nâçiz vücudum birgün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yılı okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin de katılımıyla coşkuyla kutlanmıştır.

Ekm

8. Sınıf öğrencilerimizin liselere hazırlık aşamasında doğru hedef belirlemeleri icin lise tanıtım gezileri kapsamında Ayvalık Güzel Sanatlar Lisesi ve Ayvalık Anadolu Lisesini ziyaret ettik.