BALIKESİR / AYVALIK - Çakmak Ortaokulu

Atamın armağanı

Kutlayalım bu bayramı"

May

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınava yönelik Mayıs ayı örnek soruları bakanlığımız tarafından yayımlandı

May

Trafik ve İlkyardım Haftası kapsaminda öğrencilerimize Ayvalık İlçe Jandarma Trafik ekiplerimiz tarafından sunum yapıldı.Emeklerinden dolayı ekiplerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Dönem sonu resim sergimiz sizlerle

Ock

Okulumuz Sıfır Atık projesi kapsamında belge almaya hak kazandı.

Ock

Okulumuzda 8.sınıflar arası teknoloji faydalı mıdır yoksa zararlı mıdır konulu münazara yarışması gerçekleştirdik.

Ock

Öğrencilerimiz fen bilimleri dersinde öğrendikleri bilgileri evlerinde uygulayarak pekiştiriyorlar.

Ock

OYNA,TASARLA.ÖĞREN etwining projemizin aralık ayı çalışmaları

Ara

BİGEP etkinlikleri ve LGS hazırlık süreci kapsamında 8.sınıf öğrencilerimiz arasında bilgi yarışması gerçekleştirdik

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinliklerimiz

Kas

5.sınıfı öğrencilerimizin matematik öğretmenimiz Aycan Tosun koordinatörlüğünde dahil olduklari etwinning projesi ',"OYNA , TASARLA ÖĞREN"

başladı.

Kas

BİGEP kapsamında Görsel sanatlar öğretmenimiz Nurgül İLA  koordinatörlüğünde yürüttüğümüz görsel sanatlar projesi kapsamındaki ikinci  resim yarışmamızı da gerçekleştirdik.

Kas

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en fedakar ve saygıdeğer unsarlarıdır..."

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik,GELECEĞE NEFES OLDUK ☀️

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

M.Kemal Atatürk 1881-193∞