BALIKESİR / AYVALIK - Çakmak Ortaokulu

Kas

BİGEP kapsamında Görsel sanatlar öğretmenimiz Nurgül İLA  koordinatörlüğünde yürüttüğümüz görsel sanatlar projesi kapsamındaki ilk resim yarışmamızı gerçekleştirdik.

Kas

BİGEP etkinlikleri kapsamında okulumuzda  7. ve 8. sınıf öğrencilerimize motivasyonlarını arttırmak ve hedeflerine ulaşmalarını sağlamak için rehberlik etmek amacıyla danışman öğretmenlik  sistemi uygulanmaktadır.

Kas

BİGEP etkinlikleri kapsamında okulumuzda 8. sınıflarımız için  LGS hazırlık . 5,6,7 . sınıflarımız için kazanım değerlendirme amacıyla deneme sınavları yapılmakta, öğrencilerimizin deneme  sınavlarına katılmaları teşvik edilmektedir.

Okul dışarıda günü etkinlerimiz

Kas

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınava yönelik Kasım ayı örnek soruları bakanlığımız tarafından yayımlandı.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz."

Ekm

Kitapsız büyüyen çocuk, susuz ağaca benzer

Ekm

Geçtiğimiz hafta tüm sınıflar bazında gerçekleştirdiğimiz seviye tespit sınavımızın sonuçları belli oldu.

20'de 20 yapıyoruz, 20.00 de 20 dk ailelerimizle kitap okuma saati yapıyoruz

Ekm

Tüm sınıflar düzeyinde öğrencilerimize seviye tespit sınavı gerçeklestirdik

Ekm

"Kitapsız büyüyen çocuk susuz ağaca benzer"

Ekm

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınava yönelik Ekim ayı örnek soruları bakanlığımız tarafından yayımlandı.

Haz

Öğrencilerimizin görsel sanatlar öğretmenimiz Ayşe Nursel Kırış koordinatörlüğünde gerçekleştirdikleri çalışmaları kapsayan resim sergimiz sizlerle Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

May

BİGEP etkinlikleri kapsamında LGS'ye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimize yönelik 'Sınav Kaygısıyla Baş Etme Yolları'' konulu çevrimiçi seminer gerçekleştirdik