BALIKESİR / AYVALIK - Çakmak Ortaokulu

May

BİGEP etkinlikleri kapsamında matematik öğretmenimiz Aycan Tosun koordinatörlüğünde  7.sınıf öğrencilerimizi motive etmek ve matematiğin eğlenceli yönlerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla çevrimiçi matematik bilgi yarışması gerçekleştirdik.

Şbt

Olası bir afet sonrasında vatandaşların öncelikle afet ve acil toplanma alanlarına tahliyesi, müteakiben geçici barınma alanlarında muhafazası maksadıyla adres bazında afet ve acil toplanma alanları belirlenmiş olup. "e-devlet" adres/uygulaması üzerinden bireysel sorgulama yaparak kendinize en yakın (3) Afet ve Acil Durum Toplanma alanını görebilirsiniz.

Okulumuza ait toplanma alanına QR kodu okutarak ulaşabilirsiniz.

Kas

Balıkesir İlimizde Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum isimli  uyuşturucu ile mücadele projesi başlamıştır.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz."

Cumhuriyetimizin 97.yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygı , rahmet ve minnetle anıyoruz.

Atamızın izinde nice 97 yıllara,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.